کاربر گرامی:
برای ثبت سفارش تلفنی و یا وجود هرگونه سوال یا ابهامی ، با ما تماس بگیرید.
دفتر فروش : تهران -شهران- خیابان وسک انتهای بن بست شانزدهم پلاک 38ساختمان مهدی بلوک B واحد 6
02144324277
02144324288
انبار : تهران ، شور آباد ، بعد از پل 60 متری ، انبار منصفی یکتا
موقعیت مکانی دفتر
موقعیت مکانی انبار
ارتباط باما
سوالات شما
سوالاتی که ممکن است شما هم داشته باشید
به نام خدا
با سلام و احترام
شرکت ایران قابلمه با توجه به معیوب بودن نظام توزیع در کشور و در حوزه های مختلف، فعالیت خود را در زمینه توزیع عمده ظروف و تجهیزات آشپزخانه گسترش می دهد. توضیح اینکه توزیع فعلی اشکالات زیر را در کشور ایجاد می کند:
الف: فاصله بین قیمت فروش عمده ظروف آشپزخانه در درب کارخانه و قیمتی که در تمامی نقاط کشور به دست مصرف کننده نهایی می رسد، زیاد است و این باعث فروش کمتر محصولات، عدم رقابت پذیری قیمت کالای ایرانی در برابر خارجی، اعمال فشار بیشتر به خانوارها و مصرف کننده ها و زیان های زیاد دیگری می شود.
ب: با توجه به اینکه کارخانه های تولیدی سرویس های نچسب در فروش، دریافت مبالغ حاصل از فروش و تامین مواد اولیه خود با این مبالغ، با مشکلات، موانع و هزینه های بسیاری مواجه هستند و انجام این کار توان بسیاری از مجموعه های تولیدی را می گیرد و زمان و ریسک زیادی به آنها تحمیل می کند و آنها را از رسالت اصلی خود که تولید می باشد، دور می نماید، انجام این کار توسط گروهی از زیر مجموعه های شرکت کاویان که تامین کننده بزرگ ورق آلومینیوم ( مهمترین ماده اولیه تولید ظروف کششی ) برای تولید کنندگان کشور است، باعث حذف این مشکلات و تسهیل تولید ظروف می شود و لذا تولید کننده ها رغبت بسیار زیادی دارند که محصول خود را به تامین کننده مواد اولیه خود بفروشند و تخفیف های مناسبی جهت این امر قائل می شوند زیرا به محض فروش محصولات خود به تامین کننده مواد اولیه شان، مواد اولیه خود را که در کارخانه آماده است دریافت می کنند و ظرفیت تولید خود را تکمیل می کنند.
ج: نوسانات موجود در بازار فروش باعث ایجاد نوسان در کارخانه های تولیدی می شود که این امر از معضلات بزرگ در کشور ما است و باعث می شود تولید روند یکنواختی نداشته و گاهی نیاز به تولید پایین و گاهی نیاز به تولید بیشتر وجود داشته باشد که این امر مدیرت تولید را سخت می کند. در بسیاری موارد محصول در کارخانه وجود دارد ولی تبدیل این محصول به ماده اولیه سخت و یا ممکن نیست و یا زمان بر است ولی اگر این محصول تحویل انبار شرکت ایران قابلمه شود، به عنوان یک اعتبار برای تولید کننده محسوب می گردد و لذا تولید کننده می تواند ماده اولیه خود را تامین کند و از تعطیلی و ایجاد نوسان در کار خود جلوگیری نماید.
د: عدم وجود استانداردها و شفافیت مناسب در هنگام خرید کالا و عدم توانایی و تخصص کافی توسط مصرف کنندگان، لزوم استاندارد سازی، رتبه بندی و اعلام کامل مشخصات ظروف عرضه شده به مشتریان را ضروری می نماید. در حال حاضر تفاوت بین محصولات برای خریداران نهایی ملموس نیست و در بسیاری مواقع نمی توان به تفاوت های مشخصات و استانداردهای ظروف پی بردو لذا معرفی کامل محصول بسیار ضروری است، به صورتی که مصرف کننده نهای بتواند به صورت شفاف تمامی مشخصات محصول را مشاهده کند و توان مقایسه محصولات مختلف را با یکدیگر داشته باشد که این امر در کشور ما در صنایع مختلف بسیار ضعیف بوده است و شرکت ایران قابلمه برای اولین بار ارائه مشخصات و رتبه بندی ظروف در هنگام فروش را ارائه می نماید که امید است موجب شفافیت و خرید آسان تر و مطمئن تر مصرف کنندگان گردد.
توزیع نامناسب و مدیریت چرخه تامین زوایا و مشکلات گوناگونی دارد که پرداختن به تمامی آنها از وقت و توان این متن خارج است ولی با توجه به مسائلی که در بالا ذکر شد هم اکنون شرکت ایران قابلمه با همکاری شرکت کاویان محصولات تولیدی را از مجموعه های همکار خود با قیمتی پایین تر از قیمت درب کارخانه خرید می کند و به ازاء آن به تولید کننده ها مواد اولیه می دهد و این محصولات را که با قیمت پایین تر از هر جایی تامین کرده است، در سایت و در نمایندگی های خود در سراسر کشور با ذکر مشخصات کامل، توزیع می نماید. نحوه توزیع مستقیم بوده و نمایندگی ها حق قیمت گذاری مستقل را ندارند و صرفا قیمت هایی که شرکت اعلام می کند را ملاک فروش قرار می دهند و ضمنا حق کار کردن با هیچ فرد یا شخصیت حقیقی یا حقوقی دیگری را در این حوزه ندارند.
ارائه محتوای تخصصی در مورد انواع ظروف آشپزخانه
بهره گیری از بهترین قیمت ها با خرید های تهاتری و نقدی و ارتباط مستقیم با تولید کننده ها
بررسی دقیق اطلاعات محصولات بدون دخالت اپراتور فروش
صرفه جویی در وقت و هزینه های سفر به تهران
خرید جنس جور با شرایط عالی
در این متن سعی شده تا شما را با روش های تولید ظروف نچسب آشپز خانه و نکات مهم در انتخاب ظروف آشنا کنیم
عمدتا روش های تولید ظروف نچسب به دو قسمت ظروف کششی و ظروف ریخته گری شده یا همان دایکست تقسیم می شوند که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم:
ظروف کششی در اثر ایجاد تغییر شکل در ورق های ساخت ظروف تفلون به وجود می آیند و دارای سه زیر شاخه به شرح زیر می باشند:
الف: ظروف پرسی که در اثر فشار پرس های هیدرولیک بر روی ورق های آلومینیومی به وجود می آیند و در مواردی که معمولا برای ساخت درب های آلومینیومی استفاده می شود پرس های ضربه ای را به کار می گیرند تا ورق های آلومینیومی را به ظروف خام تبدیل کنند، که هزینه پایین تولید، سرعت زیاد، ضایعات کم، قالب های متنوع و مقرون به صرفه و عدم استفاده از مواد مضر در ورق های آلومینیومی آن ها از مزیت های این ظروف به شمار می آیند تا این ویژگی ها باعث شود بیشترین سهم بازار مربوط به این ظروف باشد.
ب: ظروف فورج که یکی از جدیدترین روش های تولید ظروف نچسب به شمار می آیند و در توضیح دلایل به وجود آمدن این ظروف می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1: در این روش تولید، از قالب هایی استفاده می شود که قابلیت ایجاد طرح های بسیار متنوع و زیبا را بر روی بدنه خارجی ظروف دارند که این قابلیت در ظروف پرسی مشاهده نمی شود.
2: این تکنولوژی این قابلیت را دارا می باشد که در همان پرس اولیه دستگیره و مارک را نیز تولید کند و در صورت نیاز برش دور ظرف را نیز بزند.
3:در برخی قالب های فورج تمام سطح ورق آلومینیومی مورد استفاده قرار می گیرد و نیازی به تراش یا برش اطرف ورق نیست.
4: ورق های استفاده شده در این ظروف معمولا آلیاژی هستند و یا کیفیت بسیار بالایی را دارا می باشند.
5: مزایای بالا باعث کاهش هزینه های تولید، افزایش کارایی ظروف فورج، و سرعت بالای تولید شده اند و همچنین به این دلیل که معمولا این ظروف طرح دار هستند به یک رقیب جدی برای ظروف دایکست و پرسی تبدیل شده اند چون مزیت های ظروف پرسی و ظروف دایکست را با هم دارا می باشند و کاملا بهداشتی هم می باشند و به نظر می رسد با توجه به موارد اشاره شده آینده ظروف در دستان این تکنولوژی جدید باشد.
ج: ظروف تولید شده با خم کاری نیز دسته سوم ظروف کششی و قدیمی ترین روش تولید این ظروف می باشند که معمولا برای تولید ظروف آلومینیومی یا همان روحی به کار برده می شوند.
روش دوم، تولید ظروف دایکست یا ریخته گری تحت فشار می باشد. این روش تولید به دلیل اینکه امکان ایجاد طرح های متنوع را دارد و ظروف بسیار زیبا و مستحکمی را ایجاد می کند در بین خریداران ظروف نچسب بسیار محبوب و رایج می باشد و سهم خوبی از بازار را مخصوصا در بین مشتریان متمول تر به خود اختصاص داده است.
مواردی که در متن فوق اشاره شد از مزیت های این روش تولید می باشد که در ادامه با مضرات این تولیدات آشنا می شویم.
الف: یکی از مواردی که باید در تولید ظروف دایکستی بسیار مورد توجه قرار گیرد این است که این ظروف در تولید دارای مک های مغزی زیادی می شوند و گاهی اوقات هم به راحتی از قالب جدا نمی شوند که برای حل این موضوع گاهی اوقات داخل قالب های دایکستی را با ماده ای که دارای سرب است اندود می کنند( سرب سیالیت ذوب را بالا برده و مک های مغزی را کم می کندو از چسبیدن آلومینیوم به قالب جلوگیری می کند ) و یا در آلیاژ اولیه آن ها به صورت ناخواسته و یا عمدی مقدار سرب از حد مجاز پنج صدم درصد فراتر می رود و این می تواند بسیار مضر و سرطان زا باشد، که به همین دلیل توصیه می شود که این ظروف را بلافاصله بعد از خراب شدن اولیه پوشش نچسب تعویض کنیم. البته امید است تا تولید کنندگان تا حد توان به این موضوعات توجه کنند انشا الله. که باید ذکر کرد که این اتفاق در بعضی از کارخانه های تولیدی افتاده است.
ب: قالب های دایکستی بسیار پر هزینه هستند و دارای طول عمر مفید کمتری به نسبت قالب های کششی می باشند.
ج: هزینه تولید این ظروف بالاتر از دیگر ظروف می باشند چون دارای قالب های گران و خرابی زیاد و همچنین سرعت تولید پایین می باشند.
موارد بالا روش های کلی تولید ظروف بود و در ادامه به موضوعات پوشش داخلی و خارجی ظروف، دستگیره ها، درب ها، شعله پخش کن و بسته بندی ظروف می پردازیم
انواع روش های پوشش دهی ظروف:
به طور کلی برای نچسب کردن ظروف از ماده تفلون یا همان P.T.F.E استفاده می شود که دارای انواع مختلفی می باشد اما در کشور ایران معمولا اکثر کارخانه ها از تفلون مرغوب چینی استفاده می کنند مهمترین موردی که کارخانه ها باید رعایت کنند این است که ضخامت مناسبی را برای پاشیدن تفلون در نظر بگیرند، البته گاهی اوقات بعضی از تولید کننده ها با رقیق کردن تفلون سعی در کم کردن هر چه بیشتر ضخامت پوشش داخلی می کنند که انشا الله تعداد آن ها بسیار کم است.
در ابتدا آستر با ضخامت 5 تا 10 میکرون پاشیده می شود و پخت می گردد و بعد از آن اگر ضخامت تفلون پاشیده شده بدون در نظر گرفتن آستر حدود 15 میکرون و یا کمتر باشد به آن پوشش پلاستیکی نچسب می گویند و اگر حدود 20 میکرون باشد به آن پوشش با مقاومت معمولی گفته می شود و در انتها اگر ضخامت پاشش تفلون حدود 25 تا 30 میکرون باشد به آن پوشش با مقاومت بالا اطلاق می شود.که برای اینکه تفلون تبله نکند گاهی اوقات باید در چند مرحله پخت و پاشش انجام شود.
یکی از مواردی که باید اشاره کرد این است که در حال حاضر تقریبا تمامی ظروف در مدل های گرانیتی تولید می شوند و ظروف گرانیتی تنها تفاوتشان با ظروف تفلون در نحوه پاشش می باشد یعنی بر روی لایه اصلی پوشش چند رنگ دیگر به شکل پودری پاشیده می شود و چون طرح آن شبیه سنگ گرانیت می شود به این ظروف گرانیتی می گویند.
بررسی پوشش خارجی ظروف:
معمولا پوشش خارجی ظروف به سه شکل پودری، سیلیکونی و دو رو گرانیت وجود دارد که تحمل دمای ظروف دو رو گرانیت در صورتی که پوشش خارجی آن از جنس تفلون و نه رنگ نسوز باشد از موارد دیگر بیشتر می باشد بعد از آن بالاترین دما را رنگ های سیلیکونی تحمل می کنند و بعد از آن هم رنگ های پودری و قسمت عمده بازار نیز به وسیله رنگ های پودری اشباع شده است.
در مورد دستگیره ها می توان گفت که دستگیره ها ممکن است به شکل سر همی باشد که در این صورت خبری از خرابی و یا لق شدگی و شکستگی در آن ها مشاهده نمی شود ولی زود داغ می شوند و یا این که از جنس باکالیت باشند که در این صورت تا دمای 120 درجه سیلیسیوس نباید تغییر کنند یا بوی بدی بدهند.و در آخر هم دستگیره های معمولی را می توان نام برد.
معمولا درب های ظروف به شکل پیرکس می باشد که اکثرا دارای سوپاپ هستند و یک نوار فلزی هم دور درب وجود دارد و در برخی از ظروف مخصوصا ظروف روحی و قابلمه های سایز بزرگ و تابه های سایز بزرگ جنس درب نیز آلومینیومی می باشد.
در مورد کف ظروف نیز امکان دارد که شعله پخش کن به صورت مجزا به کف ظرف چسبیده شده باشد و یا با تراش کف تولید شود.
در آخر نیز به بسته بندی های مختلف اشاره می کنیم:
بسته بندی ها ممکن است 3 حالت داشته باشند
اول این که فقط شیرینگ داشته باشند که می تواند به شکل دستی یا با دستگاه شیرینگ باشد.
دوم اینکه علاوه بر شیرینگ دارای کارتن اصلی هم باشد که کارتن اصلی می تواند رنگی یا کاهی باشد.
سوم اینکه علاوه بر کارتن مادر و شیرینگ دارای بچه کارتن نیز باشد. که کیفیت چاپ ها و بسته بندی ها نیز با هم متفاوت است.